Ultimate frisbee _ halové MČR 2012

04.02.2012 17:43
Ve dnech 4. – 5. února 2012 se v Brně již popáté odehraje Halové mistrovství ČR v ultimate frisbee. Finálový turnaj kategorie open a women bude jako obvykle hostit sportovní hala VUT Pod Palackého vrchem.
 
Letos musela poprvé méně úspěšná část openových týmů z loňska projít kvalifikací, a proto se první únorový víkend můžete těšit opravdu na to nejlepší, co u nás současný mužský i ženský ultimate nabízí. 
 
„Zveme diváky, aby se přišli podívat, jak ultimate frisbee hrají ti nejlepší a buď nalezli inspiraci pro vlastní sportovní výkony nebo alespoň zábavu a trochu toho zápasového napětí,“ říká k mistrovství jeden z organizátorů a brněnský trenér Jakub Vondra.
 
Divákům bude vyhrazena část balkonu nad palubovkou, odkud je ideální výhled na obě hřiště. K hale se dostanete nejlépe buď autobusem č. 53 (zastávka Podnikatelská) a nebo tramvajemi 12 a 13, které vás zavezou na Červinkovu nebo Technologický park. Vstupné je zdarma.
 
Hrát se začíná v sobotu i v neděli od 8:30. V sobotu se hraje do 20:00, v neděli do 17:00. Zápasy o třetí místo a finálová utkání se uskuteční v neděli odpoledne. Pro aktuální informace vizte stránku mistrovství: www.ufb.cz/hmcr
 
Kdy: 4 -5. února 2012
Kde: Sportovní hala VUT Pod Palackého vrchem
Adresa: Technická 2, Brno Královo Pole
Počet týmů: Kategorie open 10 týmů, women 12 týmů
 
zdroj: CALD.CZ